6/11/13

Teatre per a petitons

L'altre dia vam fer teatre de titelles pels petits. Les titelles són perfectes per iniciar-se des de petits al món del teatre. Primer vam sortejar-los perquè cadascú es familiaritzés amb els personatges que els hi van tocar i així evitem rivalitat entre ells per aconseguir determinats personatges que tots volen i després si entre ells volen canviar-los de mutu acord, doncs perfecte, així tots contents!
El otro día hicimos teatro de marionetas para los peques. Las marionetas son perfectas para iniciarse desde pequeños en el mundo del teatro. Primero los sorteamos para que cada uno se familiarice con los personajes que les tocan, así evitamos rivalidad entre ellos para conseguir determinados personajes que todos quieren, y luego si entre ellos quieren cambiarlos de mutuo acuerdo pues perfecto ¡así todos contentos!


Després cadascú explica la peculiaritat dels seus personatges, si és un animal, si fa algun soroll, si porta un barret...
Después cada uno explica la peculiaridad de sus personajes, si es un animal, si hace algún sonido, si lleva un sombrero...


I per acabar inventen i representen una història. Poden fer-ho amb un personatge, amb diversos o amb tots a la vegada...DIVERTIDÍSSIM!
Y para terminar inventan y representan una historia. Pueden hacerlo con un personaje, con varios o con todos a la vez...¡DIVERTIDISIMO!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada