15/1/13

Inauguració lolo&kids


Tal com us vam anunciar ahir aquesta entrada està dedicada al dia de la inauguració. Aquí us deixem el vídeo d’alguns moments de l’esdeveniment.
Va ser un dia especial per nosaltres, encara que per una part estàvem molt nervioses, vam gaudir, vam riure, i ens vam sentir molt ben acompanyades per tots els que hi vau assistir.

Volem agrair-vos a tots la vostra presència.  Vam rebre molta i deliciosa ajuda, la Teresina amb les seves truites, embotits, etc..., la Montse Guirro amb el seu coc de nous, mmm...boníssim, la petita Rut González amb el seu pastís amb ametlles, la Mon Micola amb la seva coca dolça i la Geno Barceló amb uns canapès i un ram de flors d’allò més original!!!...també a les nostres veïnes de la plaça de Catalunya, a la Conxi Aragó pels seus ànims i somriure , a El Taller peluquería i Passiflora pels seus rams de flors plens de colors...i a les amigues Carme Tendero, Montse Carretero, Laura Sáez de Guinoa, Tere Morcuende, Eva Alonso, Sonia López i Mon Micola que ens van regalar una llibreta amb un missatge molt motivador, muac!. Als amics de la banda municipal Clau de Vent pel seu interès i suport incondicional, a l’Ana que des de València, tot i que no va poder venir sempre ha estat aquí, ...al Quimi, Mari Pau, Albert, Rut Domènech, Eva Alonso, Rut González per ajudar a omplir la nostra biblioteca del Troc literari i l’Ona, que ens va escriure unes cartes molt emotives que amb el seu permís ens agradaria publicar algun dia al nostre blog.

Tal y como os anunciamos ayer esta entrada está dedicada al día de la inauguración. Aquí os dejamos el vídeo de algunos momentos del acontecimiento.
Fue un día especial para nosotras, aunque por una parte estábamos muy nerviosas, disfrutamos, reímos, y nos sentimos muy bien acompañadas por todos los que asististeis.

Queremos agradeceros a todos vuestra presencia. Recibimos mucha y deliciosa ayuda, Teresina con sus tortillas, embutidos, etc..., Montse Guirro con su bizcocho de nueces, mmm...buenísimo, la pequeña Rut González con su pastel con almendras, Mon Micola con su torta dulce y  Geno Barceló con unos canapés y un ramo de flores de lo más original!!!...también a nuestras vecinas de la plaza de Catalunya, Conxi Aragó por sus ánimos y sonrisa , a El Taller peluquería y Passiflora por sus ramos de flores llenos de colores... a las amigas Carme Tendero, Montse Carretero, Laura Sáez de Guinoa, Tere Morcuende, Eva Alonso, Sonia López y Mon Micola que nos regalaron una libreta con un mensaje muy motivador, muac!. A los amigos de la banda municipal Clau de Vent por su interés y apoyo incondicional, a Ana que desde Valencia, que aunque no pudo venir siempre ha estado aquí ...a Quimi, Mari Pau, Albert, Rut, Eva Alonso, Rut González por ayudar a llenar nuestra biblioteca del Trueque literario y a Ona, que nos escribió unas cartas muy emotivas que con su permiso nos gustaría publicar algún día en nuestro blog.



inauguració lolo&kids from lolo&kids on Vimeo.


Però aquest projecte fa temps que va començar a rodar i en tot aquest procés hi han hagut persones que han ajudat a que tot hagi estat més fàcil...a la Lluïsa Carretero i a la Sonia Pedrosa per la seva valuosa informació i experiència, a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, especialment a Joan Benages per la seva atenció i bon fer,  al Paco del Valle i Cinto Arbonès per la seva ajuda desinteressada, als nostres companys del curs de monitors de lleure amb els que vam passar molt bones estones...

Pero este proyecto hace tiempo que empezó a rodar y en todo este proceso han habido personas que han ayudado a que todo haya sido más fácil...a Lluïsa Carretero y a Sonia Pedrosa por su valiosa información y experiencia, al Ayuntamiento de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, especialmente a Joan Benages por su atención y buen hacer, a Paco del Valle y Cinto Arbonès por su ayuda desinteresada, a nuestros compañeros del curso de monitores de tiempo libre infantil con los que pasamos muy buenas ratos...

I sobretot als nostres, Rai, Adrià, Iván, Juanra, Juanfer, Pedro P, Sara, Rut, David, Marc, Narcisa, Pedro, Anna, Aureli, Teresa, Mari Santos, Julián, Pablo, Jijo, Emma, Isabel, Mari Nieves, Geno, i tots aquells familiars que d’una manera directa o indirecta han aportat idees i suggeriments o simplement s’han interessat pel nostre estat d’ànim!

Y sobre todo a los nuestros, a Rai, Adrià, Iván, Juanra, Juanfer, Pedro P, Sara, Rut, David, Marc, Narcisa, Pedro, Anna, Aureli, Teresa, Mari Santos, Julián, Pablo, Jijo, Emma, Isabel, Mari Nieves, Geno, y todos aquellos familiares que de una manera directa o indirecta han aportado ideas y sugerencias o simplemente se han interesado por nuestro estado de ánimo!

Un petó! 
Un beso!

7 comentaris:

  1. Molt xuli, segur que anirà molt bé, molta sort. Ptnts

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats, va ser una inauguració perfecta... i Lolo&Kids es un lloc molt divertit i original. Segur que us anirà molt be. Ptnts guapes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens agrada molt el ratet que compateixes amb nosaltres pel matins!

      Elimina
  3. Les bones idees sempre tiren endevant. Molts anims!!

    ResponElimina
  4. Magnífica inauguración y enorme dedicatoria. Os mereceis tener muuuucha suerte, vereis como si.

    Un abrazo primas

    ResponElimina