19/1/13

Els primers tallers de lolo&kids!

Aquest dissabte 17 nens i nenes han participat en els dos primers tallers de lolo&kids, el de cuina i el d’arts plàstiques. Han arribat tots molt puntuals i amb moltes ganes de passar-s’ho bé. Abans de començar la primera activitat hem fet una dinàmica de grup molt divertida,  el joc de la pizza!!. A cuina, tots s’han fet el seu propi sandwitch, amb figures que representaven fantasmes,  lolos, monstres, cors,  corones... i després a menjar!!  Mmmmm. deliciós!!!.

Este sábado 17 niños y niñas han participado en los dos primeros talleres de lolo&kids, el de cocina y el de artes plásticas. Han llegado todos muy puntuales y con muchas ganas de pasárselo bien. Antes de empezar la primera actividad hemos hecho una dinámica de grupo muy divertida, el juego de la pizza!! En cocina, todos se han hecho su propio sándwich, con figuras que representaban fantasmas, lolos, monstruos, corazones, coronas...y después a comer!!! Mmmmm. delicioso!!










Tots han recollit els seus plats i gots i tot seguit.... a fer màscares, ulleres, perruques, bigotis pel taller de plàstica!!!

Todos han recogido sus platos y vasos y enseguida...a hacer máscaras, gafas, pelucas, bigotes para el taller de plástica!!!


amb l’ajuda de cartrons, llapis de colors i molta imaginació s’han fet els complements per les seves disfresses...i han jugat a ser princeses, cavallers, pallassos, reis...


con la ayuda de cartones, lápices de colores y mucha imaginación se han hecho complementos para sus disfraces..y han jugado a ser princesas, caballeros, payasos, reyes...







el temps ha passat molt ràpid i sense adonar-nos s’ha fet l’hora de marxar, quedaven només 10 minuts per a que arribessin els pares , era el moment de posar una música suau, estar en silenci,  i a relaxar-nos.... hem acabat amb el joc de 4,3,2,1...una tarda perfecta!

Al facebook podeu veure totes les fotos.

el tiempo ha pasado muy rápido y sin darnos cuenta ha llegado la hora de irnos, quedaban solo 10 minutos para que llegaran los padres, era el momento de poner una música suave, estar en silencio y a relajarnos... hemos terminado con el juego 4,3,2,1,...una tarde perfecta.

En el facebook podeis ver todas las fotos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada