5/3/13

Asuuucar!!



Al taller de cuina de dissabte, els nens van experimentar amb aquesta proposta tan dolça...
En el taller de cocina del sábado, los niños experimentaron con esta propuesta tan dulce...


Es tracta de fer sucrets casolans personalitzats, amb colors i sabors diferents, per acompanyar el cafè, la llet o la infusió.
Se trata de hacer azucarillos caseros personalizados, con colores y sabores diferentes, para acompañar el café, la leche o la infusión.



La nostra proposta els hi va semblar una mica light pels seus gustos i es van atrevir a ser més radicals i a experimentar amb les seves creacions.
Nuestra propuesta les pareció un poco light para sus gustos y se atrevieron a ser más radicales y a experimentar con sus creaciones.




A lolo&kids som partidàries de donar llibertat  absoluta als nens a l'hora de crear, perquè pensem que es essencial que ells mateixos tinguin criteri, el defensin i el duguin a terme per damunt de qualsevol model imposat i repetitiu ja que es aixi quan veritablement es manifesta la creativitat del nen, sense contaminació i amb tota llibertat. 
En lolo&kids somos partidarias de dar libertad absoluta a los niños a la hora de crear, porque pensamos que es esencial que ellos mismos tengan criterio, lo defiendan y lo lleven a cabo por encima de cualquier modelo impuesto y repetitivo ya que es así cuando verdaderamente se manifiesta la creatividad del niño, sin contaminación y con toda libertad.



El resultat espectacular...
El resultado espectacular...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada