30/3/13

Taller de mones popular



Com ja sabeu, l'ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l' Infant celebra cada any el taller de mones de pasqua per nens. Enguany lolo&kids hi ha col·laborat preparant uns kits amb tot el necessari per fer el taller.
Como ya sabéis el ayuntamiento de Vandellòs i l'Hospitalet de l' Infant celebra cada año el taller de monas de pascua para niños. En esta ocasión lolo&kids ha colaborado preparando unos kits con todo lo necesario para hacer el taller.


L'esdeveniment estava previst celebrar-lo a la emblemàtica Plaça del Pou, però la pluja no ho va permetre i finalment es va fer a la sala Infant Pere.
El acontecimiento estaba previsto celebrarlo en la emblemática Plaça del Pou, pero la lluvia no lo permitió y finalmente se hizo en la sala Infant Pere.



Els nens, tan creatius com sempre van anar per feina, primer pintaren els ous tal i com s'indicava a les instruccions. Les taules plenes de color, gomets i pinzells i la sala de riatlles i xivarri
Los niños, tan creativos como siempre se metieron en faena, primero pintaron los huevos tal y como se indicaba en las instrucciones. Las mesas llenas de color, gomets y pinceles y la sala de risas y alboroto.



En acabar de fer l'ou va arribar la massa, estira...volteja i dona-li forma, ja tens la teva mona. Ara a decorar-la amb els anisets!
Al terminar de hacer el huevo llegó la masa, estira...amasa y dale forma, ya tienes tu mona. Ahora a decorarla con los anisetes!


Nosaltres també vam fer la nostra mona i us podem assegurar que no va quedar ni un tros!
Nosotras también hicimos nuestra mona y os podemos asegurar que !no quedó ni un pedazo!


Ah! i per últim ens fa il·lusió compartir modestament amb vosaltres aquestes ressenyes ja que és la primera vegada que lolo&kids surt a un diari i a la tele. OH!
Ah! y por último nos hace ilusión compartir modestamente con vosotros éstas reseñas ya que es la primera vez que lolo&kids sale en un periódico y en la tele. OH!



                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada