10/6/13

Motxilla infantil


Fa uns dies vam fer el primer taller de costura adaptat per a nens, es van fer una motxilla per l'estiu, com que era necessari la utilització de la màquina de cosir vam demanar permís als pares, prèviament ens vam assessorar per tal de saber si era una activitat adequada per a nens, de fet la reconeguda marca de joguines imaginarium ven màquines de cosir per a nens i recomana que s'utilitzin a partir dels 8 anys. Les monitores vam estar en tot moment al seu costat mentre cosien. 
Hace unos días hicimos el primer taller de costura adaptado para niños, se hicieron una mochila para el verano, como era necesario el uso de la máquina de coser pedimos permiso a los padres, previamente nos asesoramos para conocer si era una actividad adecuada para niños, de hecho la reconocida marca de juguetes imaginarium vende máquinas de coser para niños y recomienda que se utilicen a partir de los 8 años. Las monitoras estuvimos en todo momento a su lado mientras cosían.


Com que era la primera vegada que utilitzaven la màquina de cosir primer els vam preparar uns folis amb formes perquè les resseguissin, aprenguessin a voltejar sense treure l'agulla, controlessin la velocitat amb el pedal i veiessin les diferents puntades, com sobrefilar, zig-zag, etc.
Como era la primera vez que utilizaban la máquina de coser primero les preparamos unos folios con formas para que las resiguieran, aprendieran a hacer giros sin sacar la aguja, controlaran la velocidad con el pedal y vieran las distintas puntadas, como sobrehilar, zig-zag, etc.


Ho van fer sense sortir-se de la ratlla, ah! i els hi va agradar molt!. Vam treure totes les teles que tenim a lolo&kids i van elegir la que més els hi va agradar, van fer-se el patró elles mateixes i amb l'ajuda d'agulletes van enganxar-lo a la tela per retallar-la a mida.
Lo hicieron sin salirse de la raya, ah! y les gustó muchísimo!. Sacamos todas las telas que tenemos en lolo&kids y eligieron la que más les gusto, se hicieron el patrón ellas mismas y con la ayuda de alfileres lo engancharon en la tela para cortarla a medida.



Com que van voler posar-se l'etiqueta "fet per..." amb el seu nom els hi vam deixar l'imprentilla perquè elles mateixes s'ho fecin.
Como quisieron poner en la mochila "fet per..." con su nombre les dejamos la imprentilla para que ellas mismas se lo hicieran. 


Ho van trobar tant fàcil que ja estaven imaginant fer vestits per les nines, bolsos per elles..
Lo encontraron tan fácil que ya estaban imaginando hacer vestidos para sus muñecas, bolsos para ellas...


Qué concentrades! ni a nosaltres mateixes el primer cop que vam cosir a màquina ens va sortir ni la meitat de bé, són unes artistes!
Qué concentradas! ni a nosotras mismas la primera vez que cosimos a máquina nos salió tan bien, son unas artistas!


Mireu quines motxilles més xules! ara només falta posar-hi el banyador, la tovallola, un bon llibre i cap a la platja!
¡Mirad que mochilas más chulas! ahora solo falta poner el bañador, la toalla, un buen libro y a la playa!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada