29/10/13

Castanyada Vs Halloween


Quina pooooor!, arriba Halloween i els nens estan com bojos per celebrar-ho. Al nostre taller de teatre vam passar la tarda dissenyant maquillatges terrorífics.
¡Qué miedoooo!, llega Halloween y los niños están como locos por celebrarlo. En nuestro taller de teatro pasamos la tarde diseñando maquillajes terroríficos.



Vampirs, zombis, monstres, mòmies...i tots ficats en el seu paper.
Vampiros, zombies, monstruos, momias...y todos metidos de lleno en su papel.


Nosaltres som més partidàries de celebrar la Castanyada de tota la vida, però no tanquem les portes a res. Halloween ens sembla una festa divertida i molt creativa, a ells els hi encanta i ens ho demanen. Ja sabeu que ells manen!
Nosotras somos más partidarias de celebrar la Castanyada de toda la vida, pero tampoco cerramos las puertas a nada. Halloween nos parece una fiesta divertida y muy creativa, a ellos les encanta y nos lo piden. ¡Ya sabéis que ellos mandan!



En aquests últims anys conviuen les dos celebracions i hem decidit que el pròxim dia al taller de cuina farem panellets i pastissets de Halloween, ja veureu el resultat...POOOOR!!!!
En estos últimos años conviven las dos celebraciones así que hemos decidido que el próximo día en el taller cocina haremos panellets y pastelillos de Halloween, ya veréis el resultado...¡¡¡MIEDOOO!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada