10/10/13

Petits grans nens...comença l'aniversari!



El dissabte l'Amaia i el Dídac van celebrar el seu aniversari al lolo, tres anys! Aquest cop ha sigut la festa d'aniversari en la que hem tingut els invitats més petits del lolo, i us assegurem que es van portar la mar de bé. Van estar molt atents i amb molta curiositat.
El sábado Amaia y Dídac celebraron su cumple en el lolo, ¡tres años!. Esta vez ha sido la fiesta de cumpleaños en la cual hemos tenido los invitados más pequeños del lolo, y os aseguramos que se portaron la mar de bien. Estuvieron muy atentos y con mucha curiosidad.


Aquí teniu els invitats, tan entretinguts amb els tallers que no volien baixar de la cadira. Sincerament, al ser tant petits, pensàvem que serien més moguts i per sorpresa nostra van participar i gaudir amb les activitats que els vam proposar.
He aquí los invitados, tan entretenidos con los talleres que no querían bajarse de la silla. Sinceramente, al ser tan pequeños, pensamos que iban a ser más movidos y para nuestra sorpresa participaron y disfrutaron con las actividades que les propusimos.



Sorpresa!
¡Sorpresa!


Una de les coses que més els agrada en els aniversaris és el pintacares, dona igual l'edat que tinguin, els hi encanta a tots!
Una de las cosas que más les gusta en los cumples es el pintacaras, da igual la edad que tengan ¡les encanta a todos!


Berenar, taller, contacontes, pintacares... i per fi els pastissos...i el cumpleaños feliz!
Merienda, taller, cuentacuentos, pintacaras...y por fin ¡las tartas...y el cumpleaños feliz!.


L'Amaia i el Dídac són dos petits de lo més divertits, sempre contents i riatllers, 
Felicitats!
Amaia y Dídac son dos pequeñines de lo más divertidos, siempre contentos y sonrientes.
¡Felicidades!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada