4/10/13

Sabates feltre

El dimecres passat pel matí vam reprendre els cursos d'adults a lolo&kids i vam començar fent un taller de costura a mà, es van fer unes sabatetes de feltre de llana per nadons personalitzades amb botons i fils de colors.
El pasado miércoles por la mañana reiniciamos lo cursos de adultos en lolo&kids y empezamos haciendo un taller de costura a mano, se hicieron unos zapatitos de fieltro de lana para bebes personalizados con botones y hilos de colores



Amb unes plantilles amb diferents talles es van fer els patrons i després les van cosir amb fil de llana, cadascuna d'elles va triar un color difrent i la veritat és que totes van quedar la mar de bé.
Con unas plantillas con diferentes tallas se hicieron los patrones y después las cosieron con hilo de lana, cada una de ellas escogió un color diferente y la verdad es que todos quedaron la mar de bien.


Algun petit va acompanyar a la seva mare al taller i la va deixar cosir tranquilament ja que sabia que li estava fent unes sabates ben xules!
Algún pequeño acompañó a su madre al taller y la dejó coser tranquilamente ya que sabía que le estaba haciendo unos zapatos ¡bien chulos!


A mig matí vam fer un kit-kat per prendre cafè i pastís, s'ho mereixien, ja tenien quasi bé les sabates acabades! i va arribar l'hora de la veritat, posar-les-hi al Pere però ohhh! estava dormint....però segur que li queden la mar de bé!!
A media mañana hicimos un kit-kat para tomar café y tarta, se lo merecían, ¡casi ya tenían los zapatos terminados! llegó la hora de la verdad, probárselas a Pere pero ¡ohhh! estaba durmiendo...pero ¡seguro que le quedan la mar de bien!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada