10/4/13

WC roll SUPERSTAR


Aquest és el nostre petit homenatge a un dels materials més recurrents a l'hora de fer manualitats per nens i no tan nens. El rotllo del paper higiènic es un objecte  senzill, quasi espartà i amb unes possibilitats il·limitades i inspiradores.
Este es nuestro pequeño homenaje a uno de los materiales mas recurrentes a la hora de hacer manualidades para niños y no tan niños. El rollo de papel higiénico es un objeto sencillo, casi espartano y con unas posibilidades ilimitadas e inspiradoras.


És fàcil d'aconseguir i s'ha utilitzat generació darrere generació a casa, als col·legis, esplais etc. Qui no ha fet mai una manualitat amb aquest material?
Es fácil de conseguir y se ha usado generación tras generación en casa, en los colegios, centros de recreo etc. ¿Quién no ha hecho nunca una manualidad con este material?


El rotllo de paper higiènic ens pot salvar d'una tarda avorrida de pluja... algun rotllo, retoladors, llapis, cartolines o el que trobis per casa, i ja tens feina.
El rollo de papel higiénico nos puede salvar de una tarde aburrida de lluvia...algún rollo, rotuladores, lápices, cartulinas o lo que encuentres por casa, y ya tienes faena.


A més a més, ara a internet es poden trobar infinitat d'idees. Nosaltres n'hem escollit unes quantes i les hem fet a lolo&kids.
Además, ahora en internet se pueden encontrar infinidad de ideas. Nosotras hemos escogido unas cuantas y las hemos hecho en lolo&kids.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada