8/2/13

Chao papis!


Dilluns us vam anunciar que a lolo&kids també fem festes d’aniversari i just  aquesta tarda ens estrenem! Tal com us dèiem serà una festa només per a nens.  Començarem amb una mica d'aperitiu...
El lunes os anunciamos que en lolo&kids también hacemos fiestas de cumpleaños y justo esta tarde nos estrenamos! Tal como os decíamos será una fiesta solo para niños. Empezaremos con un poco de aperitivo...



i després al taller de cuina els hi proposem aquestes brotxetes per berenar.
y después en el taller de cocina les propondremos estas brochetas para merendar.


Ells mateixos s'ho faran, n’hi haurà de salats, de dolços, es podran fer tots els que vulguin i escollir els ingredients que més els vinguin de gust!
Ellos mismos se lo harán, habrá salados, dulces, se podrán hacer todos los que quieran y ¡escoger los ingredientes que más les apetezca!



En acabar toca TEATRE, que és el taller que ha escollit la nostra "cumpleañera". Menjarem el pastís d'aniversari i li cantarem moltes felicitats, dos hores plenes de diversió, creativitat i SENSE PARES! què més es pot demanar?
Al terminar toca TEATRO, que es el taller que ha escogido nuestra cumpleañera. Comeremos el pastel  y le cantaremos el cumpleaños feliz, dos horas llenas de diversión, creatividad y SIN PADRES! ¿qué más se puede pedir?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada