2/2/13

Mòbils i erugues menja paper


Abans de marxar a dinar hem fet els preparatius del taller de la tarda que com que és dissabte toca doble sessió,  arts plàstiques i contacontes.
Antes de irnos a comer hemos hecho los preparativos del taller de la tarde que como es sábado toca doble sesión, artes plásticas y cuentacuentos.


només arribar han trobat la taula plena de llanes, cartrons, branques de pi, colors, agulles de plàstic per cosir....
Sólo llegar han encontrado la mesa llena de lanas, cartones, ramas de pino, colores, agujas de plástico para coser, tijeras…



amb tot aquest material han fet els seus mòbils, n’han sortit de tots colors i formes diverses, com trens,  coets, vestits, cases, etc.
Con todo este material han hecho sus móviles, han salido de todos los colores y formas diversas, como trenes, cohetes, vestidos, casas, etc.



Toca el torn de berenar.... després el  taller de contacontes, a la catifa, i per primer cop hem explicat el conte “llegeix-me” que tenim a lolo&kids.
Toca el turno de merendar….después taller de cuentacuentos,  en la alfombra, y por primera vez hemos explicado el cuento “llegeix-me” que tenemos en lolo&kids.



Per acabar, com sempre, uns minuts de relaxació, amb la banda sonora de Gladiator....a estirar braços i cames!!! I a gaudir del que queda de cap de setmana!
Para acabar, como siempre, unos minutos de relajación, con la banda sonora de Gladiator…a estirar brazos y piernas!! Y a disfrutar de lo que queda de fin de semana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada