12/2/13

Juegos Reunidos Geyper


Fa uns dies, per sorpresa, ens va aparèixer una relíquia de fa molt anys,  els “ Juegos Reunidos Geyper”, i des de lolo&kids hem volgut retre’ls un petit homenatge ja que van formar part de la nostra infància i de tots aquells que ara rondeu els quaranta. Qui no en tenia un a casa seva?
Hace unos días, por sorpresa, nos apareció una reliquia de hace muchos años, los “Juegos Reunidos Geyper”, y desde lolo&kids hemos querido dedicarles un homenaje ya que formaron parte de nuestra infancia y de todos aquellos que rondáis la cuarentena. Quién no tenía uno en su casa?



Tot i que la primera edició va sortir a finals dels anys 50, la seva època daurada va ser durant la dècada dels setanta convertint-se en el regal  per excel·lència de Nadals i aniversaris, i on tota la família participava del joc,  a la tele només hi havia dos canals, la 1 i la 2...
Aunque la primera edición salió a finales de los años 50, su época de oro fue durante la década de los setenta convirtiéndose en el regalo por excelencia de Navidades y aniversarios, toda la familia participaba del juego, en la tele solo había dos canales, la 1 y la 2...



Hi havia caixes diferents per a cobrir la majoria de les necessitats de les famílies de l’època, des de la caixa de 10 jocs fins a la de 50.
Había cajas diferentes para cubrir la mayoría de las necesidades de las familias de la época, desde la caja de 10 juegos hasta la de 50.



A finals dels 80 va desaparèixer la marca Geyper i  l’any 2001 Bizak va reeditar els “juegos reunidos” però al poc temps va deixar de fabricar-lo definitivament degut al poc èxit de vendes i a l'aparició de noves tecnologies de jocs electronics.
Ara al taller de jocs de lolo&kids els hi ensenyarem a les noves generacions a què jugàvem quan erem petits...
A finales de los 80 desapareció la marca Geyper y en el año 2001 Bizak reeditó los “juegos reunidos” pero al poco tiempo dejó de fabricarlo definitivamente debido al escaso éxito de ventas y a la aparición de nuevas tecnologías de juegos electrónicos.
Ahora en el taller de juegos de lolo&kids les enseñaremos a las nuevas generaciones nuestros juegos de cuando éramos pequeños...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada