16/2/13

Festa grossa a lolo&kids


La setmana passada a l’entrada chao papis us vam anunciar algunes pistes de com són els aniversaris a lolo&kids, doncs bé,  avui veureu com va anar la primera festa de cumple, tot un èxit..
Al matí,  els preparatius per a que tot estigués a punt, taules, gots, coberteria, el cartell a la pissarra anunciant l’aniversari de la cumpleañera.
La semana pasada en la entrada chao papis os anunciamos algunas pistas de como son los aniversarios en lolo&kids, pues bien, hoy veréis como fué la primera fiesta de cumple, todo un éxito.
Por la mañana, los preparativos para que todo estuviera a punto, mesas, vasos, cubertería, el cartel en la pizarra anunciando el aniversario con el nombre de la cumpleañera


Les 16:35! puntuals i emocionats arriben els convidats acompanyats de la protagonista!, bye bye papis! i per fi comença la festa!,  taller de cuina, s’han preparat les brotxetes salades 
¡Las 16:35! puntuales y emocionados llegan los invitados acompañados de la protagonista, ¡bye bye papis! y por fin empieza la fiesta, taller de cocina, se han preparado los pinchos salados



i dolces amb llaminadures per les postres....
y dulces con chuches para los postres...



I ha arribat el moment del pastís, les 5 veles enceses, tots els nens li han cantat el “cumpleaños feliz” acompanyats d’un acordió... també han posat una corona que han fet ells mateixos a la protagonista..
Ha llegado el momento del pastel, las 5 velas encendidas, todos los niños le han cantado "cumpleaños feliz" acompañados de un acordeón..también han coronado a la protagonista con una corona que habían hecho ellos mismos.



Encara quedava molta festa, totes les pintures i disfresses preparades pel taller de teatre, un cop transformats en els personatges que volien ser han fet una petita representació cantant cançons composades per ells mateixos, uns veritables cracks!
Aún quedaba mucha fiesta, todas las pinturas y disfraces preparados para el taller de teatro, una vez transformados en los personajes que querían ser han hecho una pequeña representación cantando canciones compuestas por ellos mismos, unos verdaderos cracks!


Al final hem reservat una estona per a que els nens i nenes donessin el regal a l’amfitriona i ella també els ha sorprès amb un detall que ha entregat a tots els seus amiguets.
Al final hemos reservado un ratito para que los niños y niñas entregasen el regalo a la anfitriona y ella también les ha sorprendido con un detalle que ha entregado a todos sus amiguitos.


Un dia diferent i especial a lolo&kids.
Un día diferente y especial en lolo&kids...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada