29/5/13

Capses de feltre



El passat Dissabte per la tarda vam estar experimentant amb el feltre i els hi vam proposar fer aquestes caixetes que ells van personalitzar amb flores, amb els seus noms...
El pasado Sábado por la tarde estuvimos experimentando con el fieltro y les propusimos hacer estas cajitas que ellos personalizaron con flores, con sus nombres..


Cadascú tenia una plantilla adhesiva que va haver de pegar damunt el feltre i amb molta cura treure el patró de la caixeta, qué perfeccionistes són! hi van posar molta cura, i podeu veure el resultat, una caixa perfecta! i no us perdeu el detall de l'etiqueta, marca registrada eh!
Cada uno tenía una plantilla adhesiva que pegó el el fieltro y con mucho cuidado sacar el patrón de la cajita, qué perfeccionistas son! se esmeraron mucho y podéis ver el resultado, una caja perfecta, no os perdáis el detalle de la etiqueta, marca registrada eh!


Un cop muntada la caixa tocava personalitzar-la, van decidir fer-ho també amb feltre, barrejant colors, formes com cors, estels, lletres, son les que van triar els nens.
Una vez montada la caja era el turno de personalizarla, decidieron hacerlo también con fieltro, mezclando colores, formas como corazones, estrellas, letras son las que eligieron los niños.


com per exemple aquesta flor...
como por ejemplo esta flor...


Aquí teniu el resultat final, totes diferents, totes boniques, amb el seu toc personal...
Aquí tenéis el resultado final, todas diferentes, todas bonitas, con su toque personal...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada