31/5/13

Felicitats petita!

Un altre aniversari al lolo! en el primer taller com sempre, ells es van fer el seu propi berenar: minis salats i dolços. Inclús es van atrevir a combinar salat amb dolç, perquè no? mai se sap... i experimentant i provant coses noves de vegades surten coses genials i potser a algun dels nostres xics se'ls hi desperta el talent d'un gran xef.
¡Otro cumple en el lolo!. En el primer taller como siempre, ellos se hicieron su propia merienda: minis salados y dulces. Incluso se atrevieron a combinar salado con dulce, ¿porqué no? nunca se sabe...y experimentando y probando cosas nuevas a veces salen cosas geniales y tal vez a alguno de nuestros chicos se le despierta el talento de un gran chef.


I pel següent taller els hi vam proposar fer aquests segelles tan divertits, cors, estels, calaveres...
Y para el siguiente taller les propusimos hacer estos sellos tan divertidos, corazones, estrellas, calaveras...



Cada nen va fer tres segells i el resultat com sempre increïble.
Cada niño hizo tres sellos y el resultado como siempre increíble. 



Per acabar la festa, la nostra cumplenayera va elegir el pastís de xocolata i maduixes, un pastís senzill i deliciós, no en va quedar ni un tros!
Li vam cantar el cumpleaños feliz i van fer intercanvi de regals, els invitats li van donar els seus i la cumpleanyera a la vegada els va obsequiar amb una bosseta que contenia una galeta cor amb el seu nom i gominoles. Ah! i també vam fer pintacares i photocall, on tots van posar amb els millors somriures! El resultat van ser unes fotes molt divertides que té la nostra cumpleanyera per recordar aquest dia tan especial.
Para terminar la fiesta, nuestra cumpleañera eligió el pastel de chocolate y fresas, un pastel sencillo y delicioso, ¡no quedó ni un trozo!
Le cantamos el cumpleaños feliz y hicieron intercambio de regalos, los invitados le dieron los suyos y la cumpleañera a su vez les obsequió con una bolsita que contenía una galleta-corazón con su nombre y chuches. Ah! y también hicimos pintacaras y photocall, ¡donde todos posaron con sus mejores sonrisas! El resultado fueron unas fotos muy divertidas que tiene nuestra cumpleañera para recordar ese día tan especial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada