14/5/13

L'estiu a lolo&kids

Els nens aprenen experimentant, tocant-ho tot, investigant, embrutant, desordenant, inclús muntant el caos, això és una realitat i sabem que es bo pel seu desenvolupament mental i física. Nosaltres els adults encara que ens sàpiga greu, de de vegades els ho impedim de manera inconscient, per falta de temps, espai o pel ritme de vida que portem.
Doncs bé, lolo&kids està preparat per a això i pel que faci falta. Aquí els petits disposen d'un espai fet a mida, tenen materials adequats, comparteixen amb els seus companys i tenen tota la llibertat per a expressar la seva creativitat i desenvolupar la seva personalitat, aprenen d'ells mateixos i dels demés en un ambient distès on el joc n'és el gran protagonista.
Aquesta és la nostra campanya d'estiu. A més dels tallers que oferim durant tot l'any, amb el bon temps farem activitats i excursions a l'aire lliure, incloent una gran batalla de pistoles d'aigua i un concurs de bombolles de sabó gegants entre altres coses. En aquesta època estival, als nostres de cuina les grans protagonistes seran les fruites aprofitant la gran varietat que tenim, intentarem ajudar a promoure així els hàbits saludables a l'alimentació (també hi hauran gelats, xocolata i aquestes coses que els encanten, eh!).

Teatre a la platja, balls de saló a la Plaça del Pou, contacontes matinals, tot allò que puguis imaginar i molt més...
Benvinguts a l'estiu a lolo&kids!

Los niños aprenden experimentando, tocándolo todo, investigando, ensuciando, desordenando, incluso montando el caos, esto es una realidad y sabemos que es bueno para su desarrollo mental y físico.
Nosotros los adultos muy a nuestro pesar a veces se lo impedimos inconscientemente, por falta de tiempo, espacio o por el ritmo de vida que llevamos.
Pues bien, lolo&kids está preparado para esto y lo que haga falta. Aquí los peques disponen de un espacio a su medida, tienen materiales adecuados, comparten con sus compañeros y tienen toda la libertad para expresar su creatividad y desarrollar su personalidad, aprenden de ellos mismos y de los demás en un ambiente distendido donde el juego es el gran protagonista.
Esta es nuestra campaña de verano. Además de los talleres que ofrecemos durante todo el año, con el buen tiempo haremos actividades y excursiones al aire libre, incluyendo una gran batalla de pistolas de agua y un concurso de burbujas de jabón gigantes entre otras cosas. En esta época estival, en nuestros talleres de cocina las grandes protagonistas serán las frutas aprovechando la gran variedad que tenemos, intentaremos ayudar a  promover así hábitos saludables en la alimentación (también habrán helados, chocolate y esas cosas que les encantan eh!).

Teatro en la playa, bailes de salón en la Plaça del pou, cuentacuentos matinales, todo lo que puedas imaginar y mucho más...
¡Bienvenidos al verano en lolo&kids!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada