6/5/13

Per la millor mare del món!



Durant la setmana passada, els nostres petits van preparar un regal especial per a les mamis. La nostra proposta va ser fer unes veles amb ciment i una diadema de flors per a que les mares estiguessin encara més guapes i aquí us deixem el resultat.
Durante la semana pasada, nuestros pequeños prepararon un regalo especial para las mamis. Nuestra propuesta era hacer unas velas con cemento y una diadema de flores para que las mamis estuvieran aún más guapas y aquí os dejamos el resultado.


Les veles portaven relleus de formes i per fora les van decorar amb cordill, cascavells i estrelles amb missatges per a les seves mares.
Las velas llevaban relieves de formas, y por fuera las decoraron con cordón, cascabeles y estrellas con mensajes para sus mamis.


Fixeu-vos amb el detall del relleu, quan els nens ho van desemmotllar es van sorprendre del resultat.
Fijaos en el detalle del relieve, los niños cuando las desmoldaron se sorprendieron del resultado.



Al dia següent, va coincidir amb l'especial pont de maig que vam fer a lolo&kids i van venir més nens, també van voler fer un detall pel dia de la mare. Les veles no les van poder fer perquè tarden en secar-se, però la diadema els va encantar.
Al día siguiente, coincidió con el especial puente de mayo que hicimos en lolo&kids y vinieron mas niños, también quisieron hacer un detalle para el día de la madre. Las velas no las pudieron hacer porque tardan en secarse, pero la diadema les encantó.


Sobretot a les nenes que inclús duptaben en regalar-la a la mare o quedárse-la per a elles.
Sobre todo a las niñas, que incluso dudaban en regalársela a la mami o quedársela para ellas



Per acabar, van fer uns paquets la mar de bonics amb dibuixos i dedicatòries. Ens consta que la majoria no va poder aguantar fins diumenge...Els regals més bonics del món per les millors mares del món!
Para terminar, hicieron unos paquetes bien chulos con dibujos y dedicatorias. Nos consta que la mayoría no pudo aguantar hasta el domingo...Los regalos más bonitos del mundo para las mejores madres del mundo!



Demà publicarem un altre post especial dia de la mare d'un altre grup de nens més grans, no us ho perdeu!
Mañana publicaremos otro post especial día de la madre de otro grupo de niños más mayores, no os lo perdáis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada