7/5/13

Més regals pel Dia de la Mare...


Tal com us vam anunciar ahir avui és el torn dels regals pel dia de la mare que van preparar els nens més grans, aquest cop fil a l'agulla, amb didal!, un grup va fer aquests cors de feltre que van omplir amb coto-fluix i herbes aromàtiques ideals per posar als armaris, feien una oloreta.....
Tal como os anunciamos ayer hoy es el turno de los regalos para el día de la madre que prepararon los niños más grandes, esta vez a coser, con dedal!, un grupo hizo estos corazones de fieltro que rellenaron con algodón y hierbas aromáticas ideales para poner el los armarios, daban un olorcito....


Mentrestant l'altre grup també va preparar un regal original per les seves mares, van fer uns porta-retrats amb llanes, teles...etc  i també sabonets que després van posar en uns pots de vidre que havien preparat per l'ocasió, amb etiquetes personalitzades i missatges per les seves mares.
Mientras el otro grupo también preparó un regalo original para sus madres, hicieron unos porta retratos con lanas, telas..etc y también jaboncitos que después colocaron en unos tarros de cristal que habían preparado para la ocasión, con etiquetas personalizadas


Mireu que bonics i quina presentació més professional, si no us ho haguéssim dit  pensaríeu que són comprats al "Natura" o en un mercadet d'artesania!
Mirad que bonitos y que presentación mas profesional, si no os lo hubiéramos dicho pensaríais que son comprados en el  "Natura" o en un mercadillo de artesanía!


També van voler fer més sabonets i empaquetar-los amb cel·lofana i targetes amb dedicatòria...
También quisieron hacer más jaboncitos y empaquetarlos con celofán y tarjeta con dedicatoria.....


I...els paquets! plens de dibuixos, i tot allò que els hi sortia de dins per a que les seves mares estiguessin contentíssimes amb aquests regals fets per ells.
Y...los paquetes! llenos de dibujos, y todo aquello que les salía de dentro, para que sus madres estuvieran contetísimas con estos regalos hechos por ellos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada